Poți bloca temporar cardul pentru un plus de siguranță și pentru a împiedica efectuarea oricăror plăți cu acesta. Iată cum poți face acest lucru în doar câteva secunde:
Această acțiune va bloca toate încercările de plată cu cardul – retrageri de numerar, plăți la POS și plăți online, inclusiv tranzacțiile efectuate prin Google Pay și Apple Pay.
Reține că, înainte de a utiliza din nou cardul, va trebui să urmezi aceiași pași pentru a-l debloca. Dacă ai adăugat cardul în Google Pay sau Apple Pay, nu este necesară nicio acțiune suplimentară după deblocare – îl vei putea utiliza din nou imediat.
In case you didn't find what you were looking for, please contact us for more information.
Contact support